Nakládáme zeleninu
Kód: 734089
Vlastní katalog
Rádi listujete tištěným katalogem? Pošleme vám jej ZDARMA!

Vlastní sklad
Zboží skladem odesíláme ihned ze skladu v České republice!

Přes 9000 výdejen
S našimi partnery jsou naše produkty dostupné i ve vaší lokalitě.

Doprava ZDARMA
Při objednávce nad 1999 Kč od nás dostanete dopravu zdarma!
Detailní popis produktu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář