Nakládáme zeleninu

Kód: 734089
Značka: GRADA
299 Kč
Bohužel vyprodáno
Možnosti doručení

Detailní informace

Vlastní katalog
Vlastní katalog
Rádi listujete tištěným katalogem? Pošleme vám jej ZDARMA!
Vlastní sklad
Vlastní sklad
Zboží skladem odesíláme ihned ze skladu v České republice!
Přes 9000 výdejen
Přes 9000 výdejen
S našimi partnery jsou naše produkty dostupné i ve vaší lokalitě.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při objednávce nad 1999 Kč od nás dostanete dopravu zdarma!

Detailní popis produktu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: