Nakládáme zeleninu
Kód: 734089![Jednička v oboru!](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.velkykosik.cz/user/banners/jednicka.png?6555da16)
Jednička v oboru!
Nabízíme špičkový sortiment a vévodíme trhu s dekoracemi.
![Katalog v tištěné podobě](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.velkykosik.cz/user/banners/katalog-1.png?6555da1e)
Katalog v tištěné podobě
Stálým zákazníkům posíláme papírový katalog do schránky.
![Pozitivní ohlasy zákazníků](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.velkykosik.cz/user/banners/ohlasy.png?6555da24)
Pozitivní ohlasy zákazníků
Za desítky let na trhu jsme nasbírali stovky tisíc spokojených zákazníků.
![Přes 9000 výdejen](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.velkykosik.cz/user/banners/vydejny.png?6555da2f)
Přes 9000 výdejen
Naši partneři dopraví veškeré produkty i do vaší lokality.
Detailní popis produktu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář