Nakládáme zeleninu

Kód: 734089
299 Kč
Bohužel vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Záruka spokojenosti
Záruka spokojenosti
Nakupujete bez obav, férové jednání v každé situaci.
Katalog v tištěné podobě
Katalog v tištěné podobě
Stálým zákazníkům posíláme papírový katalog do schránky.
Pozitivní ohlasy zákazníků
Pozitivní ohlasy zákazníků
Za desítky let na trhu jsme nasbírali stovky tisíc spokojených zákazníků.
EU distribuce
EU distribuce
Z českých skladů pro české zákazníky. Značkové zboží se zárukou původu.

Detailní popis produktu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorace
EAN: 9788024757858
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: