Nakládáme zeleninu
Kód: 734089
Záruka spokojenosti
Nakupujete bez obav, férové jednání v každé situaci.

Katalog v tištěné podobě
Stálým zákazníkům posíláme papírový katalog do schránky.

Pozitivní ohlasy zákazníků
Za desítky let na trhu jsme nasbírali stovky tisíc spokojených zákazníků.

EU distribuce
Z českých skladů pro české zákazníky. Značkové zboží se zárukou původu.
Detailní popis produktu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dekorace |
|---|---|
| EAN: | 9788024757858 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář