Udírny a uzení

Kód: 706290
Značka: GRADA
119 Kč
Bohužel vyprodáno
Možnosti doručení

Detailní informace

Jednička v oboru!
Jednička v oboru!
Nabízíme špičkový sortiment a vévodíme trhu s dekoracemi.
Katalog v tištěné podobě
Katalog v tištěné podobě
Stálým zákazníkům posíláme papírový katalog do schránky.
Pozitivní ohlasy zákazníků
Pozitivní ohlasy zákazníků
Za desítky let na trhu jsme nasbírali stovky tisíc spokojených zákazníků.
Přes 9000 výdejen
Přes 9000 výdejen
Naši partneři dopraví veškeré produkty i do vaší lokality.

Detailní popis produktu

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení. Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty. Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty. (brož., 112 str., 13x19 cm)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: