Elektrický hrnec na uzení

Kód: 774458
Doprava zdarma
Značka: WENKO
ZDARMAZDARMA
Elektrický hrnec na uzení
2 499 Kč
Momentálně nedostupný
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Vlastní katalog
Vlastní katalog
Rádi listujete tištěným katalogem? Pošleme vám jej ZDARMA!
Vlastní sklad
Vlastní sklad
Zboží skladem odesíláme ihned ze skladu v České republice!
Přes 9000 výdejen
Přes 9000 výdejen
S našimi partnery jsou naše produkty dostupné i ve vaší lokalitě.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při objednávce nad 1999 Kč od nás dostanete dopravu zdarma!

Detailní popis produktu

Uzení s profesionálními standardy - elektrické, jednoduché, čisté a individuální

Křehká uzená ryba je drahá pochoutka a šťavnatý trhaný vepřový burger nesmí chybět na žádném street food festivalu. Ať už je to interpretováno tradičně nebo současným způsobem – uzení bylo vždy profesionální profesí a vyžaduje rozsáhlé vybavení.

S elektrickou udírnou můžete snadno a čistě udit také doma. Udírna má různé způsoby úprav, které dávají prostor pro individuální chuťovou explozi - stejně jako výběr dřevěných třísek a uzení. Už žádná standardní kouřová chuť – nyní se rozhodnete!

Použití je čisté a velmi snadné: do potaženého udícího hrnce vložte komerční udicí štěpky nebo hobliny, umístěte varné úrovně z nerezové oceli, vložte uzené potraviny, nastavte časovač - hotovo.

Udírna je prostorově nenáročná (vnější rozměry cca 46 x 28 x 23 cm) a snadno se čistí (vnitřní nepřilnavý povrch, vnější nerezová ocel), udící úrovně (3 úrovně, z toho 2 vyjímatelné a výškově nastavitelné) lze vkládat do myčky nádobí. Včetně skleněného víka se silikonovým těsněním. Kapacita cca 2,5 kg.

Udírna otevírá zcela nový svět kulinářských požitků na profesionální úrovni. Experimentujte s hoblinami, bylinkami a exotickými pomazánkami, odvažte se vyzkoušet „obtížné“ maso a drahé ryby – trouba to udělá za vás – se zárukou úspěchu!

Výhody:

  • kapacita cca 2,5 kg masa
  • individuální chuť kouře uzením s různými lupínky a bylinkami
  • stejně tak ideální k vydatnému vepřovému masu jako k vynikající rybě
  • vhodné pro studené i horké uzení (i kombinované)

Možné různé postupy:

1. Uzení za studena (60 °C):
Maso je pouze uzené, nikoliv tepelně upravené. Kouřová chuť proniká celým uzeným jídlem, které se vaří buď před nebo po.

2. Uzení za tepla (120 °C):
Pokrm, který se má udit, se udí a vaří současně. To zachovává kouřovou chuť na vnější straně. To se vlivem teploty vysuší a uvnitř zůstane šťavnaté.

3. Kombinované uzení:
Kombinace studeného a teplého uzení pro individuální dolaďovací a kulinářské experimenty.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: