Elektrický hrnec na uzení
Kód: 774458



Detailní popis produktu
Uzení s profesionálními standardy - elektrické, jednoduché, čisté a individuální
Křehká uzená ryba je drahá pochoutka a šťavnatý trhaný vepřový burger nesmí chybět na žádném street food festivalu. Ať už je to interpretováno tradičně nebo současným způsobem – uzení bylo vždy profesionální profesí a vyžaduje rozsáhlé vybavení.
S elektrickou udírnou můžete snadno a čistě udit také doma. Udírna má různé způsoby úprav, které dávají prostor pro individuální chuťovou explozi - stejně jako výběr dřevěných třísek a uzení. Už žádná standardní kouřová chuť – nyní se rozhodnete!
Použití je čisté a velmi snadné: do potaženého udícího hrnce vložte komerční udicí štěpky nebo hobliny, umístěte varné úrovně z nerezové oceli, vložte uzené potraviny, nastavte časovač - hotovo.
Udírna je prostorově nenáročná (vnější rozměry cca 46 x 28 x 23 cm) a snadno se čistí (vnitřní nepřilnavý povrch, vnější nerezová ocel), udící úrovně (3 úrovně, z toho 2 vyjímatelné a výškově nastavitelné) lze vkládat do myčky nádobí. Včetně skleněného víka se silikonovým těsněním. Kapacita cca 2,5 kg.
Udírna otevírá zcela nový svět kulinářských požitků na profesionální úrovni. Experimentujte s hoblinami, bylinkami a exotickými pomazánkami, odvažte se vyzkoušet „obtížné“ maso a drahé ryby – trouba to udělá za vás – se zárukou úspěchu!
Výhody:
- kapacita cca 2,5 kg masa
- individuální chuť kouře uzením s různými lupínky a bylinkami
- stejně tak ideální k vydatnému vepřovému masu jako k vynikající rybě
- vhodné pro studené i horké uzení (i kombinované)
Možné různé postupy:
1. Uzení za studena (60 °C):
Maso je pouze uzené, nikoliv tepelně upravené. Kouřová chuť proniká celým uzeným jídlem, které se vaří buď před nebo po.
2. Uzení za tepla (120 °C):
Pokrm, který se má udit, se udí a vaří současně. To zachovává kouřovou chuť na vnější straně. To se vlivem teploty vysuší a uvnitř zůstane šťavnaté.
3. Kombinované uzení:
Kombinace studeného a teplého uzení pro individuální dolaďovací a kulinářské experimenty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.